Hello SophieTex!

Most azok a Mamik figyeljenek a legjobban akik Stokke vagy Babyzen Yoyo babakocsit használnak! Igen és igen! Végre fellélegezhetünk!
🙂

Egy nagyon kedves mamitársunk, Gál Krisztina, vette a bátorságot és létrehozta a SophieTex Kft-t, mely főleg Stokke és Babyzen Yoyo babakocsikra szerelhető téli és nyári kiegészítőket gyárt, még hozzá itthon!!! Azt hiszem sok szülő nevében mondhatom ki az áment! 🙂 Ezeken kívül rengeteg univerzális kiegészítő található náluk, így más babakocsikhoz is találhatunk szuper, nélkülözhetetlen darabokat! A kínálatban találhatunk a téli-nyári szetteken kívül, ülésbetéteket, bundazsákokat, lábzsákokat, kézmelegítőket, táskákat, hordozó huzatokat! Ugye milyen szuper? 🙂

20161023_122526

 

Az első babakocsink természetesen a jó öreg Stokke volt, aztán ahogy cseperedett a kislányom, azt éreztem már lehetetlen cipelni az egészet és három lépcsőfok is poklot jelentett, így lecseréltem egy sokkal egyszerűbb, könnyebb kocsira. Megtaláltam a Babyzen Yoyo babakocsit és hála Mádai Vivinek hozzá is tudtam jutni! Örök hálám Vivi!!! 🙂 Azóta itthon is lehet kapni (Asti Bababolt-Budapest) hála istennek!:) Azonban a hozzávaló kiegészítőkért egészen Bécsig kell menni. Egyre több Mami választja itthon ezt a hiper-szuper könnyű babakocsit és már nagyon szükség volt egy ilyen márkára itthon is!

SophieTex kínálatában rengeteg színárnyalat és anyag közül válogathatunk! én és a kislányom most egy gyönyörű pasztell rózsaszín, szteppelt kézmelegítőt és egy hozzátartozó kistáskát választottunk! A lábzsákunk fekete színű lett!

20161023_122548  20161023_122248

Még nincsenek itt a mínuszok, de az időjárás igen csípősre hűlt az elmúlt hetekben, napokban. A hétvégi sétánkon felavattuk a szettünket!:) A kislányom imádta a pihepuha zsákot ami melegítette a lábikóit, én pedig a kesztyűért és szuper kistáskáért voltam oda! Sose elég a zsebekből, rekeszekből egy babakocsin nem igaz? 🙂

Mi imádjuk és szívből örülök, hogy végre itthon is kaphatók ilyen szuper kiegészítők, méghozzá pénztárcabarát áron! Ez nem utolsó szempont!

Sok sikert kívánok innen is a SophieTex-nek! 🙂

Ha kapcsolatba akartok lépni a márkával, itt megtaláljátok őket:

Weboldal: www.sophietex.hu

Facebook: https://www.facebook.com/SophieTexKft/

Instagram: @sophietexkft