Hajápolás + tippek

Rengeteg üzenetet kaptam már ilyen témával kapcsolatban és alig vártam már, hogy megírhassam ezt a bejegyzést! Térjünk is a lényegre!

Hatalmas sajnálatomra nem örököltem anyukám, ázsiai, extra vastagszálú, extra dús haját…(tényleg brutális!) Csak apukám, európai, nyúlszőr loboncát ! Hosszú évek alatt kipróbáltam már milliónyi terméket és egyszer se mertem kijelenti azt, hogy MEGTALÁLTAM AZ IGAZIT! Ezidáig! 😊🙌

Ez a három termék már örökre favorit nálam!

Kiehls Aminoacid Sampon
Egyszerűen szerelmes vagyok az illatába! Édes kókusz illat, púderesebb jegyekkel! Minden hajtípusra ajánlott és tényleg annyira szuper, hogy balzsam vagy pakolás nélkül is képes önmagában selymessé tenni a hajam!
Kiehls Ultimate Thickening Sampon
Fenn említettem, sajnos nagyon vékonyszálú a hajam és folyamatosan tesztelgetem a volumen növelő újdonságokat. Ez a sampon végre beváltja, amit ígér! Vastagabb és egészségesebb a hajam amióta ezt használom váltogatva az Aminoaciddal!
Kiehls Damage Repairing & Rehydrating leave-in pakolás
Hajmosás után, szárítás előtt és után is használom ezt az ápolót. A legsérültebb részekre kenem, főleg a hajvégekbe masszírozom. Moringa olajjal és hyaluronsavval gyógyítja a sérüléseket. Imádom, hiszen bárhol elfér és nagyon sokáig elég!

Tippek:

  • Tangle Teezer The Original fésűt használok és a kislányom haján is ezt használom! Hajmosás előtt és után is ezzel fésülöm át a hajam, szárítani is ezzel szoktam!😊
  • Csak a fejbőrömbe masszírozom a sampont, a hajam hosszára balzsamot és pakolást használok hetente 2x.
  • Hajmosáskor langyos, kézmeleg vízzel öblítek. A meleg megnyitja a hajszálakat borító lemezkéket, míg a hideg lezárja azokat. Hűvös, nem hideg vízzel öblítsük le mindig a balzsamot vagy a pakolást! Sokkal egészségesebb és fényesebb lesz ettől a hajunk!


A termékeket itt szoktam beszerezni: Budapest, Westend City Center, földszint, Kiehl’s
A hajamról most már több, mint egy éve Molnár Bence gondoskodik és azt hiszem örök hűséget fogadtunk mi egymásnak! 😂

Egyszerűen imádom a munkáját és fantasztikus ember! Így találjátok meg instagramon: @mbehair